Testimoniale

In căutarea unui pui de British Shorthair, printr-o conjunctura am ajuns la Felisa Outstanding Cats. Nu am cuvinte suficiente de lauda pentru acești oameni deosebiți (Dorin și Adina).

De la modalitatea in care au stat de vorba cu mine, explicându-mi in detaliu tot ceea ce înseamnă sa crești un pui de British, pana la calitatea și grija pe care o au fata de puii din Felisa.

Ți se explica de ce este important ca acești pui sa aibă toate analizele la zi, și ce înseamnă asta, toate aceste lucruri fiind necesare pentru sănătatea puiuților.

Niște oameni mai dedicați și profesioniști ca Dorin și Adina, mai rar întâlnești. Aceștia au avut grija ca atunci când puiul ajunge acasă, sa aibă tot ce este nevoie (mâncare, cat tree, ustensile, tot ce nu-ți trece prin cap) astfel încât, sa te poți bucura de pisic fără sa-ți faci griji ca ai uitat ceva, sau nu ai nu știu ce...

Calitatea pisicilor este garantata, aceștia fiind din rasa pura, cu pedigree, iubitori, crescuți într-o maniera în care sa nu strice prin casa, sau sa fie agresivi.

Pisicile și motanii sunt de cea mai buna calitate: blana, sănătate, aspect, proporții, astfel încât, puii nu au cum sa fie decât niște exemplare deosebite (au un medic veterinar care face controale regulate atat în timpul sarcinii cât și după naștere).

Așadar dacă ești în căutarea unui pui de British de cea mai buna calitate, și sa primești consiliere despre ce înseamnă un British, aici o sa găsești unul așa cum ai visat.
Nivelul la care este aceasta felisa, este cu mult peste tot ce există în România.

Recomand cu încredere.

Sorin Ovidiu Bolocan, Brasov

Am avut ocazia sa intalnesc oameni minunati, primitori si foarte buni in ceea ce fac. Profesionalismul si dragostea pe care o ofera in cresterea si ingrijirea pisicilor m-au determinat sa intru si eu in acest univers minunat pe care mi-l doream de mult, cu toata increderea.

Va multumesc pentru sprijinul acordat si pentru ca m-ati acceptat intr-o comunitate frumoasa - Outstanding Cats for Outstanding People !

Romeo Andreica, Cluj-Napoca

Oameni frumoși și devotați pasiunii lor pentru pisici, o felisa cu pufoșenii frumoase și iubitoare!

Dragos Vieru,

Profesionalism, seriozitate, devotament și multă,multa iubire pentru pufoșeniile minunate pe care le dețin cât și pentru familiile existente și viitoare ale acestora.

Monica Ispasiu, Bucuresti