CUM SĂ ÎI CONTACTEZ?

Ca un om educat, cu bun simț, prezentându-vă familia, casa, explicând de ce vă doriți un pui de British, ce condiții îi puteți oferi, de ce ați ales acea felisă. Un mesaj de genul: bună ziua, aveți pui disponibili? sau cât costă un pui la dvs? nu vă avantajează de loc. Marii crescători oricum nu vă vor răspunde.

În ceea ce ne privește, atunci când am căutat primul pui am scris un mesaj de o jumătate de pagină în care am descris: câți membri are familia noastră, ce vârste, unde locuim, care este experiența noastră cu pisicile, ce ne dorim, ce putem să oferim pisicii, dacă mai există sau nu alte animale în casă etc. Oricum veți da acest mesaj cu copy/paste, așa că este un efort minim să îl concepeți.

Nu uitați că toți crescătorii serioși au pisicile rezervate în avans cu cel puţin 6 luni. Majoritatea nu postează nimic cu pui disponibili, deci nu pot fi tratați ca un pet shop. Având cel puţin de 10 ori mai multe cereri decât pui, fiți siguri că vor alege familiile cele mai educate, cele mai iubitoare, oameni pe care vor să îi primească în viața lor. Ar trebui să fiți suspicioși față de cei care vă oferă puii prea ușor.

Sfatul meu este să nu contactați o felisă înainte de a vă face o părere despre ea.